innebandy.blogg.se

Temperaturskiftningar

Ena stunden är det kallt för att andra studen vara varmt. Tänker i första hand på vädret. Men även innebandyn är på väg att svänga temperaturmässigt. Från att ha varit så där lagom kall som bara innebadnyn kan vara på sommarn börjar den bli allt mer hetare.

FCH har dragit igång web-sändningar från deras försäsongsmatcher och det börjar se lovande ut. Mullsjö har trummat på med sina intervjuer under hela sommarn och försäsongen. Synd att de inte lirar i SSL kommande säsong för deras mediaexponering hade varit värd fler läsare.

Efter många om och men är nu övergången ett faktum. Koppen är klar för Pixbo. Han smög in lite snyggt på Pixbos hemsida under HERRAR. Jag antar att han får en liknande roll som Magnus Augstsson haft de senaste säsongerna. D.v.s. en kille som har vart med förr, som har mycket kunnande i bagaget och som kommer bidra med en hel del taktiska förbättringar. Vidar & Koppen. Ser väldigt intressant ut på pappret. Hade vart kul att höra hur surret de emellan inför en match eller i en periodpaus går. Innebandy surr på hög nivå.

SSL-lagen tenderar att välja att träningsspela allt mindre och mindre på försäsongen för varje säsong som går. Vissa lag håller väldigt låg profil medan andra gärna öser på. Finns många sätt att förbereda sig inför säsong. Warbeg träningsspelade mot Linköping ikväll och mest glädjande från den matchen var att min tidigare adept Daniel Gunnarsson gjorde fick starta och dessutom gjorde 1+1. Kommer med spänning att följa Daniels fortsatta säsong.

AIK har nästan gjort tiosiffrigt i varje match under försäsongen. Känns ruggit heta. Gillek, Antener, MC, Fischerström, Kranberg, Kim "världens bästa junior" Nilsson, KJ, Djurling, Lorendahl...

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 kjelle
skriven :

inte illa att göra tiosiffrigt varje match....många kassar det!

2 Chefsredaktören
skriven :

Kjelle: Du känner dej säkert mer bekväm med ordvalet tvåsifrrigt.

3 kjelle
skriven :

Faktiskt.;)