innebandy.blogg.se

Tre nyförvärv

Idag presenterade Täby tre nyförvärv:

Christer Svensson: Defensiv specialist som lättast hittas på Västbergagrillen, gillar räksallad.



Såhär skriver Ehsan om Christer: "Lillebror (till Conny) Svensson var utlånad från dåvarande Caperio Råsunda under en kort period till Täby IS säsongen 05-06. Christer var en trevlig och social typ som inte gick hem bland motståndarna. Smutsigaste munlädret du har hört. Här lärde man sig en hel del tugg som man har nytta av även idag. Gjorde bland annat en bragdmatch hemma i Tibble mot Tureberg i division 4 där han styrde upp 3+2 i en 6-4 seger (för att sedan mingla lite vid motståndarnas bänk där alla fick veta precis hur långsamma dom var) för att någon månad senare vara med om att köra ut AIK ur en SM-kvartsfinal i den äckligaste frisyren du har sett. En riktig jävla konung och legend. Sägs sitta hemma just nu - vad fan han gör vet vi inte".


Jon Bäckström: Trollgubbe som är förvillande lik ryske handbollsmålvakten Andrej Lavrov.



Såhär skriver Ehsan om Jon: "Ännu ett lån från Råsunda till TIS säsongen 05-06. Han gjorde precis vad han ville med bollen, tittade åt ett håll och slog passninger 20 meter bort mot en helt annan riktning, perfekt på bladet. Det var bara att sätta ner skiten på backen och se glad ut. Fanns väl några lirare som var purkna över att Jonte inte spurtade till bänken när han skulle ta sina byten, men utan "Lavve" skulle vi sitta med arslet i brödrosten som ett mediokert mittenlag. Utöver spelsinnet och dom äckliga passningarna även en tung avslutare. Tog ett stort ansvar när det väl gällde, enligt rykten hade han varit ute och spelat en bortamatch med ett kylskåp kvällen innan den avgörande kvalmatchen men lyckades ändå styra upp mackor till en nöjd och belåten Ehsan. Den mest dominanta du har sett, styr och ställer och spikat den överlägset tyngsta liraren man har spelat med. Trist att den större Täby-publiken aldrig fick se Jontes kunnande och skills på banan".


Niklas Ståhl: Har satt inofficiellt världsrekord i speedshooting, och är även världsmästare i isolering. Skicklig hantverkare.



Niklas kommer närmast från Nyboda, vilket Bäckström också gör. Christer hämtas från Små Gröna Män FF.

Nu väntar vi bara på att AIK ska presentera Vesterlund och WIC Holmer som nyförvärv.