innebandy.blogg.se

Är Storvreta en Globen-kandidat?

Storvreta slog som väntat Balrog i ligacupfinalen och fick därmed segerchecken på 100.000 kr. För tillfället imponerar man mest av alla lagen. Frågan är om laget har prickat in formen för tidigt eller om man bara kommer att öka från och med nu? Helt klart intressant att följa Uppsala-gängets fortsatta framfart i playoff.

Västerås sprattlade till och vann i grevens tid, en grymt viktig bottenmatch mot Järfälla. Det finns dock inget tid för Västerås att fira den segern för redan på söndag väntar en ny bottenmatch mot Jönköping. Ett JIK som också spelar för fortsatt existens. Även Umeå-Helsingborg är en viktig match kring bottenstrecket. Umeå kan vid vinst nå playoff medan FCH vid vinst kan säkra kontraktet.

I toppen spelar Täby, Warberg, Dalen & AIK alla toppmatcher i helgen. Här handlar det nå en så framskjuten placering så att man dels får välja motstånd i kvarten och dels (ev)  får en extra hemmamatch i semin.

Följer fortsatt Warbergs studioprogram och Kranbergs videoblogg. Rörliga bilder är kanon. Även FCH brukar bjuda på några videoklipp.

Följer även en spännande innebandynovell av Sölve Dahlgren på hans sajt som handlar om spelarna i ett juniorlag som nyligen vunnit juniorserien. Följ deras äventyr: LÄS HÄR

Bara ett par dagar kvar nu så får jag äntligen träffa min familjen igen. Ett par veckor sedan sist. Alltid lika uppskattat att hälsa på. Borta bra men hemma bäst ni vet.