innebandy.blogg.se

Kom in i matchen Balrog!

När Micke Karlsson säger till Innebandymagazinet att "antingen blir det Hammarby eller så blir jag klubblös / ett ettårs- eller tvåårsfall", så är ju Balrog bara naiva mot Superligan och det svenska innebandyfolket. Om nu Balrog vägrar släppa Micke Karlsson så missar ju publiken en av Sveriges bästa och mest sevärda spelare. Det är ju pga Balrog som inte Micke Karlsson får lira innebandy. Å andra sidan måste ju Balrog någonstans vara professionella och hålla/upprätta de lagar/reglar och kontrakt som klubben har. Annars kan ju alla spelare göra så här. Men när en spelare så väldigt gärna vill lämna så måste man ju kunna hitta lösningar. Jag vill minnas att Warberg lät Mattias Carlgren ångra sitt kontrakt och gå tillbaka till Falun. Det var ju en spelare man hade räknat med skulle varit i klubben i flera säsonger. Jag antar att man kör med filosofin i Warberg att om en spelare inte trivs i klubben så försöker man hitta lösningar på problemet. Tycker att det är klok filosofi. Synd att inte Balrog eftersträvar den...

Snacka om att Balrog skapar en höna av en fjäder.

Att man dessutom plockar in Thomas Bodström i matchen. Hur innebandytokig är han? Politiken bör väl inte blandas in inom innebandyn?

Fast visst är det lite kul att det händer lite saker i innebandyn. När lagen spelar allt färre träningsmatcher så går man ju bara och väntar på att SSL ska dra igång.

Fick min bild på Svensson publicerad i dagens Innebandymagazinet. Det såg verkligen inget vidare ut när det högg till i baksidan låret på honom. Domarn blåste nästan direkt av matchen så att han fick chans att halta av planen i lugn och ro. Hoppas att han är tillbaka snart. Kan stålmannen verkligen skadas?