innebandy.blogg.se

Henke e klar



Enligt rapporter till bloggen kommer Henrik Henke Larsson att köra ännu en säsong med FC Helsingborg. Han förväntas ansluta till laget så fort fotbollen är över. Sista omgången i fotbollsallsvenskan är 1 november. Vi kan alltså vänta oss fortsatt Henke-hysteri i årets Superligan och då kanske äntligen Jihde kan få chansen att sitta där som sargvakt som han lovade?!

TV4-gänget har insett att Täby lirar den mest underhållande innebandyn, rock n roll som det brukar surras om. Annat kan man ju inte tolka det till varför man sänder flest matcher av Täby av alla lag under oktober & november. Har TV4-gänget hörsammat min vilja (skrev om detta i mars) eller hur ska man annars tolka denna mass-visning av Täby?

Världens bästa lirare 08/09*
1. Mika Kohonen
2. Fredrik Djurling
3. Magnus Svensson
4. Rickie Hyvärinen
5. Ales Zalesny

*Framröstad av förbundskaptener runt om i världen samt innebandyjournalister

Jihde borde ha vart med på topp 5 listan.  För lång och trogen tjänst inom internationell innebandy. Men även för att han gjorde en bra säsong.

Innebandymagazinet har missat att Täby har ändrat sitt klubbman. Laget heter numera Caperiotäby FC. Förra säsongen hette man Caperio/Täby FC. Slashtecknet är borta. En småsak men rätt ska vara rätt. Framförallt hos innebandymagazinet.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Håcke
skriven :

Tror att AIK kommer spela roligare bandy utan Jidhe i laget, men vinner gör Caperio/Täby FC.

2 Cicciilia
skriven :

Hej! Angående åretspelare, trodde också att det var något sånt men i Djurlings motivering står det "vinstgivande faktor för både klubblaget AIK och landslaget"(källa __124129.aspx" rel="nofollow">http://www.innebandy.se/templates/page__124129.aspx). Det är ett mysterium.

3 Chefredaktören
skriven :

Håcke: Täby kommer aldrig att vinna serien. Man kommer inte satsa på att vara som bäst under säsongen. Det är i slutet på säsongen som gäller. Det lärde man sig ifjol.



Ciccilia: Det var konstigt. Det är bara att konstatera att SIBF (som utser årets spelare) och övriga världen tycker att Kohonen var bäst ifjol.