innebandy.blogg.se

Man får inga poäng i rättssalen

Enligt vad jag erfar verkar det nu som om att Micke Karlsson snart är klar för Hammarby. Balrog har efter mycket om och men äntligen hittat orginalkontraktet. Så nu ska Thomas Bodström träffa Micke Karlsson & advokat Fredrik Zettergren för att göra upp. Balrog har väl insett att det är dags att lägga fokus på annat. Man har ju trots allt två elitlag och en förening att sköta. En sak som Balrog borde ha i åtanke när man driver detta fall längre och längre: man får ju inga poäng i rättsalen!

Jag måste erkänna en sak. I ett tidigt skede var jag ute och sågade Mullsjös "Bondeuppror". Nu har jag ändrat uppfattning. Mullsjös engagemang smittar av sig. Nu vill jag ha upp laget. Att det alltid ska krävas att man ska förlora något för att sakna det. Att man inte kan uppskatta det medan det finns. Deras radiosändning från bortamatchen mot Växjö i helgen är riktigt underhållande. Lyssna på detta.

Har reflekterat lite över helgens matcher. Helsingborg torskar bara med 4-2 mot Täby. Västerås torskar med hela 8-0 mot Vreta. På ett sätt så är Helsingborg & Västerås lika dåliga för båda lagen står ju på 0p. Hur många mål man torskar med spelar ju ingen roll så länge man kammar noll poäng för det finns inga hedersamma förluster.

Tobias Hyséns skada känns läskigt bekant med Magnus Svenssons skada.

AIK hade inga problem med att avfärda Balrog ikväll. Stjärnorna levererade. Dessutom vann AIK hockey och AIK fotboll. Det går bra för Råsundas stoltheter. Blev kanske lite väl många mål i baken för demonerna. Fast det var ganska väntat när botten möter toppen. Har ju tippat Balrog nästsist denna säsong. Å andra sidan finns det ju inga hedersamma förluster. Men 15 mål. Det är på gränsen till att den regeln inte gäller. Borde vara målrekord för AIK.

Missa inte Bults blogg. Trollar nästan lika bra med pennan som med stickan.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mr Magic Fan
skriven :

Tycker oavsett hur det har gått till med Micke K kontraktstrul att balrog borde ta pengarna och släppa lös Micke till oss innebandyfans!Hela innebandyn behöver honom och även om han är en strulgubbe (alla kreativa människor är lite annorlunda)så får Balrog se till sitt bästa (ekonomin bla)och vårat bästa! Alltså släpp honom och ge oss det vi vill ha.