innebandy.blogg.se

Från världsspelare till världsspelare

Världens bästa spelare Kohonen visade alla att utnämningen var helt rätt genom att göra fyra assister i första omgången. Stenberg tackade, tog emot och satte tre bollar i nät. Stenberg kan skratt hela vägen till landslaget och poängligatoppen under säsongne. Det kan han tacka Kohonen för. Tror att många skulle vilja vara i Stenbergs kläder. Det är få förunnat att få lira med världens bästa spelare.

Från en världsspelare till en annan. I helgen gjorde världens bästa bågare Johan Anderson en, i mina ögon, mycket uppskattade comeback på svensk mark, när han pangade in 2+3p i div.1 matchen mot Fagerhult. Hoppas att han återvänder till SSL innan karriären är över.

Från en annan världsspelare till ytterligare en världsspelare. Det är väl på sin plats att tacka Micke Karlsson för alla hans insatser i blågult och SSL. Hoppas att han återvänder till SSL men det är väl lika troligt som att Västerås vinner SM-guld denna säsong?! Tack Micke Karlsson för allt spel & lir i blågulg & SSL genom åren. Det har var underhållande varje gång du vart på planen.

Från ytterligare en världsspelare till ännu en världsspelare. Precis som bloggen tidigt rapporterade om så missade Magnus Svensson seriepremiären.

Då var det äntligen över. Den första omgången av SSL. Efter att ha längtat hela våren och sommaren så känns det lite konstigt att säga så men det känns faktiskt skön att första är över. Nu slipper man allt förhandssnack och alla spekulationer om vilka som egentligen är bäst.

Den första omgången bjöd inte direkt på några överraskningar. Det var idel favoritsegrar och programenligt vann de stora lagen. Det som jag fastnar för att att alla matcherna var riktigt jämna in i det sista. Alla, förutom Vreta som körde över Västerås. Jag hoppas att Västerås har börjat planera för allsvenskan för det är där man hör hemma. Jag hoppas vidare att man inte kommer att sparka tränaren denna säsong för i så fall kommer ju ingen att vilja träna laget nästa säsong. Vem vill ha ett tränarjobb där man vet att man får sparken om man inte vinner sm-guld?

Precis som jag förutspådde så levererade nykomlingarna Sirus och Tyresö. Nåväl att man torskade mot Warberg resp. Falun men kom då ihåg att man mötte två topplag. När man väl har hittat rätt storlek på SSL-kostymen så är jag övertygad om att lagen kommer att leverera.

Precis som Mister Micke nämner i kommentaren nedan så bokförs självklart omgången med Stockholmsderbyt AIK-Balrog. Men allt än AIK-kross vore väl anmärkningsvärt?

Efter "lite" ib-spaning på nätet kan jag konstatera att sajten Innebandysnack listar mej på deras blogglista. Nu får man börja tänka på att sätta schyssta rubriker också.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mister micke
skriven :

Nu är det bara Balrog-AIK kvar.

2 Lasse
skriven :

Tror nog inte Västerås sparkar tränaren i år, men frågan är om dom sitter kvar självmant? Har hört att Västerås ligger efter med betalningen för hela truppen, har inte fått ersättning på cirka 3 månader. Krisen är total i Västerås, både sportsligt och ekonomiskt!